Over mij


 

Omdat een kind het waard is!

PUUR! Kindercoachen

Mijn naam is Suzanne Joenje. En ben geboren op 11 november 1966 in Haren en woon samen met mijn man Ike Visser in Frederiksoord. Ik ben moeder van 3 dochters.


Na 28 jaar onderwijservaring werd het de hoogste tijd om er na mijn baan in het onderwijs te zijn voor die kinderen en hun ouderste die dat zo nodig hebben.

En juist om wie ze niet kunnen zijn op hun school soms zo vast lopen.....


Ik ben een kindercoachingspraktijk begonnen omdat ik geef om kinderen en een grote compassie voor ze voel. En door mijn ruime ervaring met hun ouders er voor ouders kan zijn op vele gebieden.Ik ben altijd op zoek naar wat kinderen en ouders beweegt in wat ze doen en het waarom achter hun gedrag. Door actief en aandachtig te kijken en te luisteren en de juiste vragen te stellen ben ik in staat de juiste handvatten te geven om in vertrouwen hun weg te vervolgen.


Ik heb in al mijn onderwijsjaren vele gesprekken gevoerd met kinderen en hun ouders in allerlei situaties en heb ze altijd weer moed en vertrouwen kunnen geven en weer op weg mogen helpen.
Tegenwoordig werk ik naast mijn coachingspraktijk als zelfstandig ambulant hulpverlener in de jeugdzorg en bied ik ook buiten mijn eigen coachingspraktijk hulpaan kinderen, jong volwassenen en hun ouders.

Kom gerust eens langs voor een oriƫnterend gesprek of mail/bel mij om te kijken wat ik voor u en/of uw kind kan betekenen.


Kijk ook eens op mijn website:

www.puurbegeleiden.nl
"Wie het perspectief van het kind inneemt

verlaat zijn eigen oordeel"

Een kind is van zichzelf

maar het heeft een ander nodig

om het te worden